"Brosteinen er et symbol på det gatenære og at vi blir sterkere når vi står sammen."

 

 

 

 

Mannskoret Gaasehud

    Forsiden

    Om koret

    Hva gjør vi?
   
med bilder

    Fotogalleri

    Arkivet

    Lydklipp

    Gjestebok

    Medlemsinfo


Brosteinskonserten 2023

Brosteinskonserten 2023 ble avholdt i Kristiansand teater.

Gaasehud åpnet konserten med "Berre ein mann". Tor Anders Stølen som solist.

André Vaaler solist på "Peace in the valley".

Bjørnar Abusdal ledet en nærmere fullsatt sal gjennom et  flott musikalsk landskap, fra brusende korsang til køntri og soul, og på veien var vi innom både gospel og musikal.

Knut Marius Djupvik tilbake på teaterets scene etter 14 år. I mellomtiden har han vunnet konkurransene "The Voice" og "Stjernekamp".
Først i samklang med Gaasehud: "Precious Lord".

Dernest en soloavdelinng. Her med " Det begynner å bli liv" av Ole Paus. Han fulgte på med "Ikkje gå d vill" med egen tekst og melodi. En sang han skrev til sin egen sønn.

Gospel og musikal fra Aase Helene Røinaas Aabel, en kjent og kjær konsertartist på Sørlandet.

Bymisjonskoret "Syng med den stemmen du har" med "Swing low sweat chariot".

Med tonefølge av Kjetil Høyer Jonassen kom André Vaaler med en betraktning: "Mitt liv som Kvadraturen".

Erlend Gunstveit, Grimstads egen "The Voice"-vinner,  hadde en egen avdeling med countrysang. Her med støtte av Gaasehud.

"Brosteinen er et av våre sterkeste symboler. Den er ujevn, ruglete og kanskje ikke alltid så veldig nyttig i seg selv. Men når du legger flere brosteiner ved siden av hverandre, så bygger du et utrolig sterkt grunnlag som kan gås på og som tåler mange kilo.

Sånn er det også med oss mennesker, vi kommer fra mange forskjellige steder og har ulik erfaringsbakgrunn, men vi er alle unike i kraft av oss selv og har den samme verdi! Og når vi møtes i felleskap, så er vi som flere brostein som legges ved siden av hverandre og bygger et godt og sterkt grunnlag."

- Bjørnar Abusdal

Finalenummeret "You'll never walk alone" ble fulgt opp direkte med ekstranummeret "Lean on me". Og så var den to-timers konserten over.

Husbandet sammen med solistene etter konserten: Knut Marius Djupvik, Torbjørn Alfsen (gitar), Christian Seneger (slagverk), Aase Helene Røinaas Aabel, Kjetil Høyer Jonassen (keyboard),  Einar "Wallen" Mjåland (bass), Erlend Gunstveit.


Kontakt oss: formann@gaasehud.no, dirigent@gaasehud.no, alle@gaasehud.no, webmaster@gaasehud.no

 
Org. nr. 987 515 716