sommerkonsert 2007

Mannskoret Gaasehud

    Forsiden

    Om koret

    Aktiviteter

    Arkivet

    Lydklipp

    Gjestebok

    Medlemsinfo

 

skulle vært avholdt i Hestehagen på Strai,
men måtte flyttes til Grim kirke pga regn

Og på grunn av stor tilstrømning med publikum og Grim kirkes naturlige begrensing, ble det like godt to konserter. Noe som gjorde at 500 mennesker fikk se og ikke minst høre.


 - "Ja kjære publikum, nå skulle vi egentlig ha sittet på et jorde på Strai og slått etter knotten". Slik åpnet konfransier Jens Olai Justvik sommerkonserten 2007.

Hvilket fikk avisen Fædrelandsvennens utsendte journalist Øivind Holthe til å skrive at Jens Olai trolig var den første i historien som hadde fått en fullsatt kirke til å løfte hendene og bedrive simulert knottsnapping, for å gjenskape en følelse av utekonsert.

Og så ble det sang og musikk.

Gaasehud åpnet med sang fra "Den store fellesbasaren" (Tralen ?) og snudde elegant over til "Olav Trygvasson". "Fiskerens morgensang" ble etterfulgt av danseband-klassikeren "Jag trodde änglarne fanns". Journalist Holthe ble overrasket og kommenterte at sangen var fremført med en slik innlevelse og eleganse at Ole Ivars like godt kunne henge fra seg dressjakkene, for godt.


Så tok Lien/Rasch over.

De fremførte norsk folkemusikk på hardingfele og orgel. "Brudemarsj fra Østerdalen" og "Tjønnblomen" lød vakkert i kirken

Gaasehud avsluttet med "Natten er lang" av Asbjørn Arntsen og deretter Bjørn Eidsvaags" Bare ein mann".

Jens Olai Justvik
konfransier
Annbjørg Lien
artist
Bjørn Ole Rasch
artist

Siden bygger på kommentar i "Fædrelandsvennen"

Mannskoret Gaasehud anno 2006
 

Kontakt oss: formann@gaasehud.no, dirigent@gaasehud.no, alle@gaasehud.no,webmaster@gaasehud.no


Org. nr.
987 515 716