Mannskoret Gaasehud

    Forsiden

    Om koret

    Aktiviteter

    Arkivet

    Lydklipp

    Gjestebok

    Medlemsinfo

 


Vi sang julen inn
for en fullsatt Kristiansand Domkirke
en fullsatt Kristiansand Domkirke

Velkommen:


Det er med en utrolig respekt, glede og stor forventning vi kan ønske velkommen til en julekonsert litt utenom det vanlige. I en hektisk førjulstid hvor det ikke mangler på verken julekonserter eller andre arrangementer å velge i, så er det altså igjen mulig å fylle Domkirken.

Mannskoret Gaasehud er et frittstående mannskor bestående av 33 tenåringer i sin aller, aller beste alder. Gaasehud er blitt mer enn et mannskor etterhvert, en bevegelse – en tilstand nærmest. 

Og i kveld ønsker vi å dele en reise i musikalske opplevelser med dere, i sammen med våre venner og gjester gjennom stemning og toner og ord til ettertanke - og ikke minst fornøyelse.

Mannskoret Gaasehud


sammen med Bjørn Ole Rasch og Annbjørg Lien
våre musikalske venner som vi har vært så heldige å få jobbe sammen med – på plateinnspillinger og konserter gjennom flere år nå. Vi opplever bare en utrolig god kjemi og vennskap med disse fremragende musikerne.

 

Orkesteret:
Bruce Rasmussen (trommer),
Einar "Wallen" Mjåland (bass), 
Tore Bråthen (blås),
Per Kolstad (piano)  og
Torbjørn Alfsen (gitar)

Sophia Mendoza
Vi har en overraskelse til dere. En vakker solist med uendelig vakker stemme.  Sophia Mendoza vil gi dere en versjon av Glade jul som dere sent vil glemme – i sammen med landets beste musikere og mannskoret.

Deilig er jorden"
og takk for oss!
(før muspekeren over bildet )


Så gjenstår det på vegne av Mannskoret Gaasehud å takke.
Takke orkesteret, gjester og solister – og ikke minst vår dirigent Ivar Kirkhus.

Adventstid, jul er tid til ettertanke, og kanskje først og fremst omsorg, vennskap, og det å være et medmenneske.  Noen trenger en oppmuntring, at vi bryr oss om hverandre.  Husk på dette, og på julens budskap i det vi takker dere for at dere kom, samtidig som vi ønsker dere alle en god og fredfull jul.

- Harald Arntsen sine ord ved julekonserten i Domkirka, Kristiansand  

drupal analytics
Stats fra 10.10.10