Mannskoret Gaasehud

Årets kampdrakt, her ved Anna Vyakhireva som ikke brydde seg om penger da hun signerte med Vipers, men hvem hun kom til å spille sammen med.
I følge Tomas Hlavaty.

 

 

Forsiden

Om koret

Hva gjør vi ?
med bilder

Fotogalleri

Arkivet

Lydklipp

Medlemsinfo

.

 

Kick-off for Vipers i 2023

Vipers håndball hadde kick-off for sesongen 2023/2024 på KRS LIVE og vi var med og støttet opp musikalsk.

Laget hadde jo allerede tjuvstartet ved å åpne sesongen med sier 38-22 noen dager før og skulle videre på ny kamp dagen etter.

Et kick-off i et idrettslag pleier å være en samling med supportere og sponsorer hvor man trekker postive tråder frem mot neste sesong, akkompagnert av litt musikk og visuell underholdning samt passende mat og drikke. Slik var kick-offet for Vipers 23/24 også. Ikke mange rene supportere, men godt med sponsorer.

Litt bobler ved ankomst, en god prat, avfotografering og mer prat og ditto mingling før man fant sine plasser

Og så satte Gaasehud an tonen. Med "Landkjenning". Solist Terje Skaar. En kjent og kjær mannskorsang, kanskje ikke helt passende for damehåndballkick-off. Men sang.

Kveldens konfransier Tore Løvland åpnet med en samtale med Tormod Tofeland om hvordan Vipers ble til og histrorien rundt,  mens det visuelle anlegget ble brukt til å vise idrettslige høydepunkt.En liten prat med de som stod bak arrangementet på krslive, Tor Marius Markussen og Martin Graham, hørte også med. Et nydelig konferansested med god mat.

Taktstokken gikk deretter over til Gaasehud som gav til beste "Liten fuggel".

Så kom en sekvens som kort fortalt var "Tore snakker med interessante personer i sofaen". Først:

Tomas Hlavaty og Lene Rantala om hvordan det er å hoppe etter Wirkola. Vi forstod fort at det er en enkelt med en gjeng med vinnerskaller.

Medlemmmer i de forskjellige styrene, Rune Nomeland, Thomas Warp Ulriksen og Morten Jørgensen,  om hvordan det er å styre en slik organisasjon. Sagt om spillerlogistikken: Verdensstjerner vil til Vipers fordi de mener at de her kan vinne noe. Mens spillere i Norgestoppen ikke vil til Vipers fordi de tror de får for lite spilletid.

Nytilsatt daglig leder Benedicte Løyland fikk ikke krype opp i sofaen før hun var blitt tilsunget " Vi trodde änglarne fanss" av Gaasehud med sterk støtte fra salen.

Når det er nevnt: Mat må man ha. Asiatiske lekkerbiskener delikat servert.

To ordførerkandidater, Kenneth Mørk og Mathias Bernander, fikk slippe til og fortelle hvor viktig Vipers var for dem og byen og vi som bor her...

Avslutningvis viste utstyrsleverandøren Puma frem sine produkter , Amanda Winsjansen sang og laget for 2023/2024 ble presentert.

Alt i alt en fredagskveld hvor vi kan konkludere med at vi gjerne kommer tilbake hvis vi får lov...

(Lagbilde: Vipers, spillbilde: Tor Erik Schrøder)


Kontakt oss: formann@gaasehud.no, dirigent@gaasehud.no, alle@gaasehud.no,webmaster@gaasehud.no

 
Org. nr. 987 515 716