Mannskoret Gaasehud

    Forsiden

    Om koret

    Hva gjør vi ?
       med bilder

    Fotogalleri

    Arkivet

    Lydklipp

    Gjestebok

    Medlemsinfo


drupal analytics
Stats fra 10.10.10

Hagesang i hemmelig hage på Kjøita  

Gaasehud underholdt de nye beboerne på Kjøita sammen med Secret Garden.
Eller "Secret Garden møtte Secret Garden med Gaasehud som anstand".

Utbyggerne av Kjøita Secret Garden hadde invitert de nyinnflyttede med venner til en liten intimkonsert med orkesterert Secret Garden, uten å avsløre at mannskoret Gaasehud skulle åpne intimshowet.

Overraskelse med mannskor...

Etter hvert dukket også Secret Garden opp. Her drar Fionnuala Sherry buen til Rolf Løvlands vaktsomme blikk. For øvrig stilte Secret Garden med en intimbestning bestående av Rolf Kristensen på gitar, Per Elias Drabøs på bass og Cathrine Iversen sang

Som avslutning på en vellykket kveld sang Cathrine Iversen "You raise me up..."
med Secret Garden og Gaasehud...
En av verdens mest kjente og største låter fremført av byens uten tvil beste musikere,
med venner

Og for de som ikke måtte vite det: Secret Garden er navnet på en hage med hus rundt på Kjøita, den tettest befolkede øya i Kristiansand. Hele prosjekt antas ferdig sensommeren 2017.

Det er også navnet på en verdenskjent norsk-irsk duo bestående av den irske fiolinisten Fionnuala Sherry og Kristiansands egen Rolf Løvland. De knytter til seg mer eller mindre faste musikere til sine konserter.

Secret Gardens mest berømte sang, You Raise Me Up, fremført i sin originalversjon av den irske sangeren Brian Kennedy, har blitt spilt inn på plate av mer enn hundre ulike artister verden over.Kontakt oss: formann@gaasehud.no, dirigent@gaasehud.no, alle@gaasehud.no,webmaster@gaasehud.no

 
Org. nr. 987 515 716