Mannskoret Gaasehud

    Forsiden

    Om koret

    Aktiviteter

    Arkivet

    Lydklipp

    Gjestebok

    Medlemsinfo

 

Mannskoret Gaasehud  

Aktiviteter med bilder er lenket opp

2019:

21. januar Sang til VA-fylkeskommune Tangen VGS
 
3. februar Årsmøte Bymisjonen
     
20. mars Innspilling Kongshavn
 
10. april Mer fylkeskommune Kristiansand
     
8-12. mai Øvelseshelg og konsert Skagen, Danmark
30. mai Tour of Norway Kristiansand
 
16.juni Siste øvelse før sommerferie  
 
26. juli Johnny Augland og hans etat Ravnedalen
16. aug Løkt på brygga Flekkerøy
28. aug Sang i Saltebua Bragdøya
 
8. november Frokostsamling Bymisjonen Domkirken
     
5. des Julekonsert med Høvåg Storband Høvåg bedehus
6. des Julekonsert med Høvåg Storband Lyngdal kirke
7. des Julekonsert med Høvåg Storband Kvinesdal kirke
20. des Julesang i byen  
     

Gaasehud flere år:
2002 - 2003 - 2004 - 2005 - 2006 - 2007 - 2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 -

ÅRSBERETNING FOR GAASEHUD 2019

Generelt om korets aktiviteter og øvrig drift:

Hvert mannskor-år lever sitt eget liv. Dette året hadde ikke Gaasehudhistoriens høyeste antall med oppdrag, men det ble store opplevelser med et herlig spenn. Året startet med gravøl for Vest-Agder Fylkeskommune. En svulstig selvskreven tekst på vår kjære Anthem runget mellom de store glassvinduene på Tangen videregående skole og safiren tryllet på ny fram tonene om Trygvason, og Gaasehud fylte alle hulrom ved Otras bredder. Etter denne opplevelsen gikk vi i studio og sendte hiten ”Lykkelig mann” ut i verden. Etter nok et oppdrag, for Agder Fylkeskommune, denne gangen i Dyreparken, satt vi kursen mot Hulsig og Skagen for å finne oss selv og slappe av. En vellykket opptreden i Kappelborg ble et av mange høydepunkt denne helgen.

Vårsemesteret ble avsluttet med deltagelse på Tour de fjords i Vabua og en spontan konsert på fiskebrygga etter vårens siste øvelse. Sommeren var ikke over før vi støttet Johnny Augland med koring i Ravnedalen. Andås inviterte så til sommerlig åpning av høstsemesteret med sangere fra alle samfunnslag før vi i slutten av august tok båten til Bragdøya for å underholde Statsadvokatenes administrative ansatte.

Det ble november før neste oppdrag, og en herlig morgenstund i Domkirka med Bymisjonens støttespillere og kantoren i storslag på orgelet. En førstetenor kom med forslag om å bare synge på morgenen, men dette ble nedstemt.

Årets julekonsert ble til slutt en liten turné sammen med Høvåg storband, og nye kirker og et helt nytt publikum fikk oppleve storband og mannskor i julestemning. Spesielt sterkt var det å delta på kalenderåpning i Kvinesdal med hele bygda til stede.

Året ble avsluttet på Aladdin Scene for byens scenekunstnere med liggende Hyrdeidyll og en byvandring før julefreden senket seg. Vi er spente på hva året som kommer vil bidra med og vet innerst inne at det er opp til oss selv. Det blir garantert noe som skriver seg med gullskrift inn i minneboka.